Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egészségügyi visszaélések, pedikűr
  2023-12-01 00:26:45, péntek
 
   
  Két hónapja a pedikűrös megsértette az egyik lábkörmöm alján a bőrt elektromos géppel. Mióta tönkre mentek a lábaim 2009-ben mindkét bokámba háromszögalakban szúrt valami fertőzőtől, amit a Mónika Show cigány sátánistái műveltek, aminek a szimbóluma a Főnix utcanépe Pokolgép együttesénél be volt állítva, majd bedagadt a lábam és elefántlábam lett, majd egy hatalmas fekély, állandóan pedikűr után betadineben áztatom pár napig a lábaimat. Most elfelejtettem két hónapja, piros folt jelent meg a lábkörmöm tövében, lejött a bőr onnan. Most ismét elfelejtettem áztatni fertőtlenítőben pedikűr után, most már a pirosság bedagadt. Nem hiányzik lábujj levágás, hozzá kezdtem komolyan betadinozni reggel és este, remélem, hogy meggyógyul. Ennyi elég is, hogy megtörténjen a baj.

Közben, míg áztattam, kavarogtak bennem a gondolatok, hányszor nem mentem vissza kontrollra orvosok és asszisztensek miatt. Tudják, hogy nagy közös áldozása történik Magyarországnak Romániával és Németországgal, azt is, hogy hatalmas fájdalmakkal járok 1998 óta, s ezzel nagyon sokan visszaélnek.
2005-ben a megyei kórházban utolsó kivégzésemkor Földanyaként beadtak egy injekciót, amitől bedagadt a bal szemfogam, mely a bal szemembe Müller által küldött bűzlő rontással függött össze. Előzőleg Csépányi Adrienn fogorvos közölte, hogy lyuk van a bal szemfogamon, mindegyik fogorvos tudta, mi történik velem, meg hogy mozognak a fogaim. Átvittek a gyilkológépek, mint nővérek a szájsebészetre és kivésették a felül megmaradt fogaimat. A szájsebész kérdezte, mit művelnek, de azért elvégezte a vérmunkáját. Azóta nem tudok enni, megpróbáltam, nem ment, ha ittam valamit, mivel semmi sem tartotta ki a számat többé, minden ételmaradék körben ott maradt a szájamon.
A pszichiáterek név szerint tudták, éppen melyik halálnép sorsát hajtják végre, mint Király Lindáét, aki feltehetően melleinél fogva vitte az áldozatait. A viiháncoló nővérek gyógyszerosztásnál, mikor vártam az altatót, hogy kicsikét pihenjek a fájdalmas kínzásom miatt, kiabálták, hogy ha akarják beadják a gyógyszert, ha akarják, nem. Közben persze adták a skizopren RTL KLubjuk, mint ami cipelt melleimnél fogva sátán feleségeként 1998 óta haloperodilját, ciszerdinolját, meg még ki tudja, miket.
A Tatárdombi Braun Iker házban felemelkedett éjszakai meggybefőzés utáni mosogatáskor a csutak a levegőbe. Megjelent Csutak úr pszichiáterként a megyei kórházban. Terápiát tartott, kötelezett engem arra, hogy a kedvenc állatomat utánozva járjak négykézláb, kutyaként a földön. Ezen időpont alatt ki sem engedett a lányomhoz, aki jött be látogatni a város másik végére.

1995-ben a budapesti orvosok rendezték be a miskolciakat, kértem a fővárosi orvosi kamarától, hogy vizsgálják ki, mi történt velem a kórházban, azt felelték, hogy a miskolciakra bízzák az ügyemet. Nem tudtam, hogy ezek mennek végig a saját betegségeiken, szerepeiken, emberré nemesítve, érzékenyítve az embergyilkosokat.

A betegek kakukkoltak, egy akkor olvasott könyvben leírtak alapján, mondták, hogy itt már csak ufósok vannak. Balázsné Évának a Győri kapuból kiabáltak a kivégző nővérek, hogy ők műveltek mindent.

Aztán eszembe jutott a szülés Pethő szülészorvossal, aki azt mondta, mikor jöttek a vágtázó halottkémekkel, mint vizitelőkkel megnézni minket a kórházi ágyon, hogy úgy fekszem, mint egy kérdőjel és lekvár vagyok. Begyullasztotta hatalmas kezeivel a mellemet, csak lezáztam a lázmérőt, hogy engedjenek haza. Majdnem vágni kellett a bal mellemet.

Eszembe jutott a máv rendelő szemészorvosa, amelyik, miután összekevertem a szemcseppet a körömgomba ápoló szprayvel, s nem láttam semmit, csak fehérséget, kimosta a szememet, majd kiabálni kezdett, mikor a szemüveget akartam elvenni az asztalról, hogy az az ő szemüvege, nagyon megszégyenítve engem. Nem láttam a szemeimre egyáltalán, miért nem segítettek a kezembe adni, ami az enyém?

Aztán eszembe jutott a máv rendelő bőrgyógyászának asszisztensnője, ahová két éve jártam körömgombájával a megyei kórháznak, ami 1997-es fertőzésük volt fogaim és strumámba tett feketemágiájukkal és patológiáikkal együtt, hogy kötekedett belém, miért akartam elvenni az asztalról az orvosi papírt, miből gondoltam, hogy az enyém. Mindent olyan visszataszítóan mondta, hogy legszívesebben feljelentést tettem volna ellene.

Nem tudok már orvoshoz járni, nem szerettem soha. Én azt hittem, az orvos magasabbrendűbb, mint az ember és nyugodtan rá lehet bízni az életét, mindent meg lehet beszélni vele.

Mindig csalódni kell. Most izotóp vizsgálaton voltam, ahová vinnem kellett a pajzsmirigy uh eredményt, amit nem engedtek bevinni sem, azzal, hogy nem kell. Megkaptam ma az izotóp eredményt és azzal kezdték, hogy összevetetették az általam vitt pajzsmirigy ultrahanggal.
Én nem tudom elfogadni a valótlanságot, régen megszakítottam a kapcsolatot azokkal, akik bármiben is hazudtak. Állítólag van egy meleg göb a megyei kórháznak köszönhetően a strumán, ami dr. M. elmondása szerint, amit hallottak valamennyien 1995-ben nem struma, a sátán általi legyőzést jelenti. Ezt akarják megműteni.

Végtelenségig lehetne sorolni az egészségügyi visszaéléseket mert csak azok voltak, csak azt nem tudom, miért?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: embergyilkosokat, háromszögalakban, bőrgyógyászának, asszisztensnője, körömgombájával, visszataszítóan, magasabbrendűbb, fertőtlenítőben, szülészorvossal, begyullasztotta, összevetetették, pszichiáterként, magyarországnak, legszívesebben, németországgal, megszakítottam, visszaéléseket, szájsebészetre, halottkémekkel, megszégyenítve, patológiáikkal, haloperodilját, ciszerdinolját, elfelejtettem, valótlanságot, végtelenségig, összekevertem, pszichiáterek, betegségeiken, kivégzésemkor, gyilkológépek, szemészorvosa, felemelkedett, asszisztensek, elefántlábam, megtörténjen, pedikűrös megsértette, egyik lábkörmöm, bőrt elektromos, lábaim 2009-ben, hatalmas fekély, lábkörmöm tövében, pirosság bedagadt, megyei kórházban, felül megmaradt, szájsebész kérdezte, számat többé, viiháncoló nővérek, fájdalmas kínzásom, kedvenc állatomat, város másik, budapesti orvosok, Mónika Show, Magyarországnak Romániával, Előzőleg Csépányi Adrienn, Király Lindáét, Tatárdombi Braun Iker, Megjelent Csutak, Balázsné Évának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép álmokat!  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Fehér virág  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png telefon  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nagyi telefonál  Régi emberek, akikre máig büsz...  Akarat  Tavaszi kép  Alázat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Őrizkednünk kell...  Png kislány  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Neked tudnod kell  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Julian Brass gondolata  Bounty krémes  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 21  Leonardo da Vinci gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alázat  Facebookon kaptam  Elköszönt  Sose bánj semmit  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Akarat  Kaffka_Margit  A boldog családok mind hasonló...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Akarat  Kaffka_Margit  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fehér virág  Png kislány  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png rózsa csokor  Png csokor  Kaffka_Margit  Idő  képre írva  Esti kép  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Png virág  Jó éjszakát  Akarat  Szép álmokat!  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Fehér virág  Paul David Tripp Április 19  Egy hatékony szolga  Leonardo da Vinci gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Mai harmónia kártyám  Albert Einsteinről  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
pedikűrös megsértette, egyik lábkörmöm, bőrt elektromos, lábaim 2009-ben, hatalmas fekély, lábkörmöm tövében, pirosság bedagadt, megyei kórházban, felül megmaradt, szájsebész kérdezte, számat többé, viiháncoló nővérek, fájdalmas kínzásom, kedvenc állatomat, város másik, budapesti orvosok, fővárosi orvosi, miskolciakra bízzák, saját betegségeiken, betegek kakukkoltak, akkor olvasott, kivégző nővérek, szülés Pethő, vágtázó halottkémekkel, kórházi ágyon, körömgomba ápoló, szemüveget akartam, szemeimre egyáltalán, kezembe adni, megyei kórháznak, orvosi papírt, orvos magasabbrendűbb, izotóp eredményt, általam vitt, kapcsolatot azokkal, sátán általi, egészségügyi visszaéléseket, embergyilkosokat, háromszögalakban, bőrgyógyászának, asszisztensnője, körömgombájával, visszataszítóan, magasabbrendűbb, fertőtlenítőben, szülészorvossal, begyullasztotta, összevetetették, pszichiáterként, magyarországnak, legszívesebben, németországgal, megszakítottam, visszaéléseket, szájsebészetre, halottkémekkel, megszégyenítve, patológiáikkal, haloperodilját, ciszerdinolját, elfelejtettem, valótlanságot, végtelenségig, összekevertem, pszichiáterek, betegségeiken, kivégzésemkor, gyilkológépek, szemészorvosa, felemelkedett, asszisztensek, elefántlábam, megtörténjen, köszönhetően, fájdalmakkal, valamennyien, miskolciakra, érzékenyítve, meggybefőzés, földanyaként, miskolciakat, vizitelőkkel, mosogatáskor, együttesénél, megpróbáltam, feleségeként, ultrahanggal, feljelentést, egészségügyi, kakukkoltak, pajzsmirigy, kapcsolatot, szemfogamon, megsértette, vérmunkáját, betadinozni, visszaélnek, ételmaradék, feltehetően, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 8590
  • e Hónap: 14831
  • e Év: 67097
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.